Investeren in gastvrijheid


In Nederland zijn voor ons veel zaken meer dan normaal. Denk daarbij aan het hebben van genoeg winkels, schoon drinkwater en voldoende toiletvoorzieningen. Ik vertel je vast niks nieuws als ik zeg dat dit in veel landen niet gebruikelijk is.

Waarom begin ik hier over? Ik stuitte op een platform waar geïnvesteerd kan worden in diverse projecten. Geld stoppen in een beleggingspotje is normaal niet zo interessant en leuk, maar bij dit platform kies je zelf de projecten waarin je wilt beleggen. Hierdoor help je (kleine) ondernemers die het nodig hebben.

KOFFIE EN NOEDELSOEP

Het platform waar ik het over heb is Lendahand. Hier ben ik op zoek gegaan naar projecten die te maken hebben met gastvrijheid en horeca, aangezien mij dit persoonlijk enorm aanspreekt. Ik vond onder andere Sreyrath Chea, zij is de dame op de rechter foto. Ze woont in de hoofdstad van Cambodja waar ze een winkel aan huis heeft.

Sreyrath had een project lopen waar 6.200 euro voor nodig was. Dit geld had zij nodig om grotere voorraden in te slaan, zodat ze meer koffie en noedelsoep kon verkopen. Inmiddels is dit een afgerond project en kan Sreyath elke dag haar gasten helpen aan koffie en noedelsoep. Voor het geld wat hier door de mensen is geïnvesteerd, kregen zij 3,25% rente over het uitgeleende bedrag.

25 EURO GRATIS

Heel leuk dit platform Cas, maar ik heb geen bergen met geld om te investeren? Ik helaas ook niet, maar 25 euro had ik nog wel liggen. Investeren op Lendahand is namelijk mogelijk vanaf 50 euro en deze hele maand augustus betaalt Lendahand de eerste 25 euro.

Via iDeal betaalde ik 25 euro en over 12 maanden krijg ik dit bedrag weer terug met daarbij zelfs 25 euro extra en rente. Naast dat ik mensen help, verdien ik er zelfs ook nog wat mee. Wil jij het ook? Ga even naar: http://bit.ly/2weMnBJ.

Ik ben benieuwd wat jij vindt van dit platform? Heb jij wellicht al een bijzonder project gevonden waarin je wilt investeren?

0 reacties :

Een reactie posten