Hashtag gastvrijheid #5


#gastvrijheid #5

 
Tijd voor weer een nieuwe 'hashtag gastvrijheid'! Regelmatig speur ik social media af op zoek naar leuke berichten met #gastvrijheid. Ik deel weer graag mijn laatste vondsten met hashtag gastvrijheid.Echte gastvrijheid lifts your spirit up. Als ik oprecht met open armen ontvangen wordt, maakt mijn hart een sprongetje. En kan ik liefde voelen voor wildvreemde mensen. Zoals vanavond. Op deze toch al magische plek in Montenegro, onder ons dak van druiven werden we eerder vandaag verwelkomd met zelfgemaakte limonade en vers fruit. En terwijl onze gastheer net langs ons terras kwam, met de koeien die hij van het land haalde zei hij: I will come back later to bring you some wine and cheese. Eigengemaakt wijn, verse vijgen en home made kaas. Allemaal even lekker. En omdat we de eerste gasten zijn in zijn cottage krijgen we morgen een heerlijk ontbijtje geserveerd. Ik verheug me er nu al op en bedenk: dit is dus met open armen ontvangen worden. This is the good life to the max omdat er overal op de aardbol lieve mensen rondlopen en het een voorrecht is er tijdens onze reis een paar te ontmoeten. Dat is magisch en ik weet nu al dat ik straks terug in Nederland nog vaak terug zal denken aan deze plek en onze gastheer... 💕 . . . #goodlife #levensgenieter #instatravel #gastvrijheid #montenegro #ankeverbruggen #businesswoman #inspiredaily #relaxingtime #wijnliefhebber #foody #liefdeisoveral
Een bericht gedeeld door Anke Verbruggen (@ankeverbruggen.nl) op0 reacties :

Een reactie posten