Over mijGoedendag!

Leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Mijn naam is Cas Meijerink, ik ben 21 jaar en heb gestudeerd aan de Hotel Management School Maastricht. Toen ik ongeveer 10 jaar oud was, wist ik al dat ik wilde gaan studeren aan een Hoge Hotelschool. Uiteraard destijds nog niet een exact idee wat het inhield, maar ik wist wel dat ik de wereld van hotels, restaurants, eten en vooral de gastvrijheid enorm interessant al vond!

Gedurende mijn studie heb ik vele nevenactiviteiten ondernomen waaronder als hoogtepunten het starten van mijn blog en het oprichten van mijn eigen bedrijf. Op mijn twintigste was ik de trotse eigenaar van Sprekersbureau De Jonge Sprekers, waarbij er - de naam zegt het al - jonge sprekers gehuurd kunnen worden om te spreken op bijeenkomsten, evenementen of voor het geven van trainingen.

Interesse om kennis te maken met mij? Ik drink graag een kop koffie om je te leren kennen! Ik zie graag je connectieverzoek tegemoet via LinkedIn: linkedin.com/in/casmeijerink of mail mij: cas@dejongesprekers.nl

Mijn blog: 'Waar is de gastvrijheid?'

Op een gegeven moment kom je er echter achter dat de wereld eigenlijk helemaal niet zo gastvrij is als dat het zou kunnen zijn. Zonde! Ik stelde mijzelf steeds vaker de vraag "Waar is de gastvrijheid?" als ik ergens was. De vraag bleef maar in mijn hoofd zitten en februari 2015 kwam ik op het idee om een blog te starten over gastvrijheid met als titel de vraag die sindsdien in mijn hoofd zat.

Jonge spreker

Benieuwd wat ik met betrekking tot gastvrijheid voor jouw bedrijf of event kan betekenen? Ik ben te boeken als jonge spreker, waarbij ik inmiddels voor diverse groepen heb gesproken. Ik kan onder andere spreken over: gastvrijheid, klantvriendelijkheid, bloggen en (jong) ondernemen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Sprekersbureau De Jonge Sprekers.


In de media


Elsevier weekblad nr. 20 - 2017
De Jonge 100 Lijst - Oktober 2016

Column in Jeannine - Juli 2016
Column in Jeannine - December 2015