'Feel the next step in hospitality'

Zo luidt de slogan van het Teaching Hotel Château Bethlehem in Maastricht. In dit hotel werken allemaal eerstejaars studenten van de Hotel Management School Maastricht op alle afdelingen. Bij de Front Office, restaurant en housekeeping: overal zijn de studenten hard aan het werk.

Het hotel beschikt over 26 design kamers en als gast kun je hier komen overnachten, lunchen, dineren of vergaderen. De studenten maken in het eerste jaar kennis met elke afdeling van het hotel en kunnen op deze manier experimenteren met gastvrijheid, design en creativiteit.

In het hotel zijn allemaal enthousiaste studenten aan het werk waar je de gedrevenheid en gastvrijheid merkt. De studenten krijgen onder andere geleerd om meteen op gasten af te stappen als ze binnenkomen en om aan te bieden de koffers naar de kamer te dragen. Waar vind je dat nou nog tegenwoordig? Nou... Nergens meer, inderdaad. Het is daarom goed te zien dat de gastvrijheid nog correct aangeleerd wordt.

Wanneer je via de telefoon een kamer reserveert, probeert de student zelfs een kamer uit te zoeken die het beste bij jou als gast past. Het hotel beschikt namelijk over een enorm uiteenlopend design kameraanbod en wilt de overnachting zo aangenaam mogelijk maken. Benieuwd naar hoe deze kamers er uitzien? Kijk hieronder een paar kamers van het hotel:
Kamer 2 - Fremdkörper

Kamer 30 - Suite in the Parc


Kamer 17 - Family room

Kamer 9 - Bath room
Hou je van bijzondere design kamers en ben je benieuwd hoe gastvrijheid in de praktijk wordt geleerd? Dan kan ik je van harte aanraden om eens in het Teaching Hotel Château Bethlehem te overnachten. Ben je ook benieuwd naar de andere kamers, klik dan hier en zie het totale kamer aanbod van het hotel.