Hashtag gastvrijheid #3


#gastvrijheid #3
 
Inmiddels is het een half jaar geleden dat ik startte met de hashtag gastvrijheid. Ook in 2016 ga ik met #gastvrijheid door, oftewel: tijd voor de derde editie van hashtag gastvrijheid. De afgelopen maanden heb ik de hashtag in de gaten gehouden en de leukste berichten wil ik graag met jou delen.Een foto die is geplaatst door rachelspic (@rachelspic) op

Een foto die is geplaatst door I.P.A (@vijay_slager) op


"Gewoon een appeltje", maar wel een appel die er voor heeft gezorgd dat de gast met een extra fijn gevoel naar huis gaat. Een stuk fruit kost bijna niks, maar heeft wel een grote invloed op de gast. Ohja, het is ook nog eens gezond. ;) Gastvrijheid is niet moeilijk en duur, het is gewoon een kwestie van doen!

Over drie maanden bekijk ik opnieuw de hashtag gastvrijheid en zie je de nieuwe selectie met #gastvrijheid. Regelmatig plaats ik ook op mijn eigen Instagram foto's van momenten die te maken hebben met gastvrijheid.

2 opmerkingen :

 1. Ik steek veel op van je artikelen.
  Mooi hoe je in het leven staat met betrekking op dit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Orgineel!
  Ik vraag me altijd af hoe gastvrij Nederland is.
  Van verhalen van Backpackers hoor je altijd dat ze bij de Locals mogen eten, slapen en noem maar op. Gebeurd dat ook in NL?

  BeantwoordenVerwijderen