52 B&B's in één jaar


Elke week in een andere bed and breakfast slapen en dat voor één jaar lang. Het klinkt als een luxe probleem, maar Hanne van den Abeele is dit avontuur gestart om elk plekje van België te leren kennen.

De 24-jarige Hanne van den Abeele is blogger op haar eigen website hannewhale.be waar ze meerdere malen per maand - zoals ze het zelf noemt - een mengelmoes van blogs plaatst. Toevallig kwam ik online de blog van Hanne tegen waar ik zag dat ze een project was gestart, genaamd hannewhale sleeps. Ik ging naar de website van het project en hoopte om meer te vinden dan alleen blogs over hoe elke bed and breakfast er uit ziet qua interieur en of er zelfgemaakte potjes jam liggen bij het ontbijt.

Gelukkig! Hanne schrijft elke week daar niet alleen over, maar ook over de gastvrijheid en het verhaal achter de bed and breakfast. Dit is altijd een speciaal iets aan een bed and breakfast, wat lastig te creëren is in een hotel: dat stukje échte persoonlijkheid en geschiedenis. Het is de oprechtheid en de passie van de eigenaren die het 'm doet.

"In alle hoeken van België wonen er sympathieke en gastvrije mensen."

Ik vind het leuk om te zien dat gastvrijheid momenteel steeds populairder en belangrijker aan het worden is! De rest van het jaar blijf ik in ieder geval de blogs van Hanne volgen op hannewhalesleeps.be. Heb jij al eens in een bed and breakfast overnacht en wat vond jij van de gastvrijheid? Laat gerust je reactie hieronder achter.

0 reacties :

Een reactie posten