1 Jaar WIDG + winactie


Daar stond ik dan in de keuken op een notitieblaadje een eerste schets te maken voor het logo van 'Waar is de gastvrijheid?'. Hopelijk gaat gastvrijheid mij beter af dan tekenen, dacht ik toen ik naar het resultaat van de schets keek. Het is inmiddels een jaar geleden dat ik bedacht om iets te doen met mijn vraag: 'waar is de gastvrijheid?' en zo ontstond mijn blog over gastvrijheid waar ik momenteel elke maand twee blogs schrijf die betrekking hebben op gastvrijheid.

Inmiddels heb ik 27 blogs geschreven over gastvrijheid en is er altijd genoeg inspiratie om door te blijven schrijven met nieuwe blogs. Alles over gastvrijheid is toch wel geschreven nu? Ik denk het niet en ook in het tweede jaar zal ik weer met unieke blogs over gastvrijheid komen. De wereld van de hospitality is nou eenmaal zo groot en in zoveel aspecten vind je gastvrijheid, waardoor ik voorlopig nog genoeg blogs kan schrijven in ieder geval.

Momenteel zijn er per maand tussen de 500 en 1000 unieke bezoekers op de website en zijn er met verschillende bedrijven al leuke samenwerkingen geweest zoals: KRNWTR en de Hotelnacht.

Benieuwd wat de populairste berichten waren in het eerste jaar? Ik was nieuwsgierig en stelde daarom de top 3 populairste berichten samen:
1. Kraanwater in de horeca?
2. 4 hotels om te slapen als een koning
3. 5 redenen waarom Maastricht gastvrij is

WINACTIE

Op onder andere Instagram kreeg ik vaak de vraag wat voor fotocamera ik gebruik voor de foto's bij mijn blogs en op Instagram. Het antwoord is minder spannend dan je wellicht denkt, want veel van mijn foto's maak ik gewoon met mijn Samsung S4. Voor sommige foto's gebruik ik wel een handige 3-in-1 universele camera lens (t.w.v. €19,95) die ik in samenwerking met TelefoonhoesjeStore.nl mag weggeven. Dit is een webwinkel met allerlei telefoonhoesjes, zoals iPhone 5s hoesjes en Sony Xperia Z5 hoesjes.

De universele camera lens winnen? Like dit Facebookbericht en maak kans:

Mijn blog 'Waar is de gastvrijheid?' bestaat inmiddels 1 jaar! In deze blog blik ik terug op afgelopen jaar en maak je...
Geplaatst door Waar is de gastvrijheid? op zondag 20 maart 2016


Bekijk hier de universele camera lens die je kunt winnen: http://www.telefoonhoesjestore.nl/3-in-1-universele-camera-lens-kit.html. De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 4 april aanstaande en krijgt via Facebook een persoonlijk bericht.

0 reacties :

Een reactie posten