Een biertje drinken bij de tandarts


Terwijl je in zo'n veel te witte wachtkamer zit, hoor je al het geluid van een boor op de achtergrond. Langzaam voel je je hartslag sneller gaan. Naar de tandarts moeten is toch iets wat waarschijnlijk wij allemaal als niet heel prettig ervaren. Je moet weer naar een kil en ongezellig gebouw, waar dan ook nog eens iets op je te wachten staat, waar je niet bepaald naar uitkijkt.

Tandzorg Welldent Mokkum heeft hier iets op bedacht, zodat je niet langer in een kille wachtkamer zit waar niks van gastvrijheid te bekennen is. Bij binnenkomst bij de tandarts kom je namelijk binnen bij een bar waar je nog een drankje vooraf of achteraf kunt gaan drinken. Tandarts Vriesman is een gespecialiseerde angsttandarts en hij vindt dat op deze manier zijn patiënten echt welkom zijn en veel meer ontspannen. De foto bovenaan deze blog is een foto van zijn bar.

Hoe leuk het idee ook was, de gemeente was er helaas minder blij mee. Inmiddels mag er daarom ook alleen nog maar alcoholvrij bier geschonken worden. Ik zeg geschonken aangezien de tandarts het niet mag verkopen. Het pand heeft namelijk geen horecabestemming en de tandarts mag daarom alleen de drankjes gratis weggeven in zijn bar.

Een bar bij een tandarts vind ik een zeer goede manier van gastvrijheid. De mensen kunnen rustig ontspannen, even een praatje maken en dan voordat ze het door hebben, zijn ze al aan de beurt en mogen ze mee met de tandarts. Wat zou jij er van vinden als jouw tandarts een bar zou hebben als wachtkamer? Laat hier beneden gerust jouw reactie achter.

0 reacties :

Een reactie posten