De 50-plus hotelportier


Een boodschap overbrengen werkt het beste als iemand vol passie vertelt. Hotel New York in Rotterdam ziet hier kansen in en creëerde een speciale vacature in het hotel: de 50-plus hotelportier met een verhaal.

Voor gasten is een portier de eerste persoon die zij ontmoeten wanneer zij naar een hotel gaan en de portier speelt hier een grote rol in. De eerste indruk is tenslotte cruciaal. De portier bij Hotel New York zal de gewone werkzaamheden van een portier uitvoeren zoals het welkom heten van de gasten, het brengen van de bagage en het begeleiden van de gasten.

Hier houdt het echter niet op. Er wordt gezocht naar een portier met een verhaal. Het is namelijk de bedoeling dat deze 50-plus portier vol passie kan vertellen over de geschiedenis van het hotel en de rol vervult van een echte verhalenverteller. Een mooi woord voor verhalenverteller vind ik ook wel: belevingscreëerder. Je zorgt voor dat extra stukje beleving door vol overgave te vertellen over bijvoorbeeld de geheimen van het pand en over gekke bijzonderheden die er nog zijn overgebleven na al die jaren.

Beleving en gastvrijheid. Ik vind het een hele mooie combinatie die perfect past bij een portier. Ben jij benieuwd naar de vacature van Hotel New York Rotterdam? Klik dan even hier. Wat vind jij van de hotelportier met een verhaal? Is dit een goede oplossing om 50-plus aan een baan te helpen? Laat gerust jouw reactie hierbeneden achter.

0 reacties :

Een reactie posten