Hashtag gastvrijheid #2


#gastvrijheid #2
 
Het is inmiddels drie maanden geleden dat ik startte met hashtag gastvrijheid. Inmiddels zijn we drie maanden verder en is het tijd voor de tweede editie van hashtag gastvrijheid. De afgelopen maanden heb ik de hashtag uiteraard in de gaten gehouden en de leukste berichten wil ik met jou delen.


Een foto die is geplaatst door Luc Rinkens (@lucrinkens) op

Gastvrijheid heeft geen kosten
Aardig zijn en een beetje lachen. Het kost helemaal niks. Je zou dus eigenlijk verwachten dat iedere horecazaak hier volop gebruik van maakt, maar jij en ik weten beide dat dit helaas niet altijd zo is. En als Nederlanders, zou je toch verwachten dat als het gratis is, dat wij er toch graag gebruik van maken. ;-)

Een foto die is geplaatst door Françoise Oostwegel (@francoiseoostwegel) op

Gastvrijheid challenge
Deventer, Breda, ik heb al vaker geschreven over steden waar ze de gastvrijheid bij ondernemers willen stimuleren. Inmiddels is Maastricht hier ook mee gestart en zij hebben hun eigen 'Maastricht Awards'. Goed om te zien toch dat gastvrijheid steeds meer aandacht krijgt?


Moeder natuur
Ik zag deze foto en ik vond het zo origineel om moeder natuur te bedanken voor haar gastvrijheid.

Gastvrijheid in de zorg
Ik ben blij dat ik niet vaak in ziekenhuizen kom, maar deze tweet vind ik een mooi voorbeeld van een groei in de gastvrijheid van de zorg.

Deze tweet vond ik erg komisch en een leuke om mee af te sluiten. De komende drie maanden hou ik de hashtag: #gastvrijheid weer in de gaten en wie weet staat in de volgende editie wel een tweet of foto van jou. Laat gerust hieronder een reactie achter wat jij van deze berichten vindt.

0 reacties :

Een reactie posten